Munkavédelmi oktatás megtartása

Munkavédelmi oktatás: számíthat ránk a lebonyolításban!

Munkavédelmi oktatást vállalunk megfizethető áron, teljes körű szolgáltatás keretein belül! Forduljon hozzánk, hogy elkerülje a munkavédelmi bírságot!

Minden munka során be kell tartani bizonyos munkavédelmi előírásokat, amik a biztonságos munkavégzést szolgálják. Ezek természetesen minden munkakör esetében mások. Vannak kifejezetten veszélyes, ezért rendkívül szigorúan szabályozott munkák, míg mások viszonylag biztonságosnak tekinthetőek. Nagyon fontos azonban, hogy minden dolgozónak részesülnie kell munkavédelmi oktatásban, ahol megismertetik vele a rá vonatkozó szabályokat és megtanítják, hogyan végezheti biztonságosan a feladatát, illetve mit kell tennie, ha baleset következik be.

munkavédelmi oktatás célja tehát, hogy mindenki megismerje az egészséget és testi épséget nem veszélyeztető munkavégzés körülményeit, szabályok be nem tartásának következményeit, valamint, hogy tisztában legyen vele, hogy baj esetén mi a teendő. Munkavédelmi oktatásra több okból kifolyólag lehet szükség: új dolgozó munkába állásakor, munkakör változása esetén, új munkaeszköz használata előtt, a munkafolyamat megváltozásakor, balesetet követően, illetve akkor is, ha a munkavállaló hat hónapnál többet volt távol, valamint legalább évente egyszer ismétlődő időszakosan. A munkavédelmi oktatás során ismertetni kell a munkáltató és a munkavállaló jogait és kötelezettségeit, a munkahelyi és az úti baleset fogalmát, a munkahely belső előírásait, valamint a munkához kapcsolódó jogszabályokat, törvényi előírásokat, a lehetséges kockázati veszélyeket, ártalmakat, a használandó eszközök, berendezések, valamint védőeszközök helyes használatát, veszélyes készítményekkel történő munkavégzés veszélyeit, munkavégzés illetve a közlekedésbiztonsági, elsősegély-nyújtási ismereteket.

munkavédelmi oktatás kiszervezhető, így egyszerűen, gyorsan lebonyolítható. Cégünk ezzel kapcsolatban teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei részére, méghozzá kedvező feltételekkel, személyre szabottan.

Bővebb tájékoztatásért a munkavédelmi oktatásról keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Munkavédelmi oktatás a munkavállalókért és a vállalkozásért

A munkavédelmi oktatásnak kettő célja van. Felkészíteni a munkavállalókat és megelőzni a munkahelyi baleseteket, méghozzá hatékonyan.

A munkavállalók akkor tudnak baleseteket megelőzni, biztonságosan feladatokat elvégezni, ha minden információval rendelkeznek ezekről. A munkavédelmi oktatáson elméleti és gyakorlati felkészítés is zajlik, ami támogatja a munkabiztonság kiépítését és megtartását. A gépek, berendezések, munkaeszközök, védőfelszerelések kezelése és használata, a veszélyes anyagokkal, készítményekkel való bánásmód, de az elsősegély nyújtás is erre a területre tartozik. Ha a munkavállalót megfelelően felkészítik, akkor a balesetek és károk kockázata minimalizálódik és a munkavédelmi oktatás sikeres volt. Ezért fontos az információk számonkérése is minden egyes résztvevőtől.

Ne hanyagolja el a kötelezettségeit és szervezzen meg egy olyan munkavédelmi oktatást az alkalmazottainak, ami a cég javát és a kollégák érdekeit egyszerre szolgálja! Az ajánlatunkat megismerheti, ha a megadott elérhetőségeink egyikén kapcsolatba lép velünk.