Az emelőgép szaktanácsadás szolgáltatásunk révén Ön minden fontos tudnivalóról, teendőről idejében és kellő részletességgel értesül, melyek révén megkímélheti cégét az emelőgépekkel kapcsolatos esetleges kellemetlenségektől.

Ha az Ön cége emelőgépeket üzemeltet, vagy éppen használni terveznek, úgy az emelőgép ügyintézés a legfontosabb alap az Ön cégének biztonságos és bírságmentes működéséhez.

Az emlőgépekkel kapcsolatos szabályozást (Emelõgép Biztonsági Szabályzat) a 47/1999. GM rendelet tartalmazza. A rendelet definiálja és csoportosítja az emelőgépeket, a vonatkozó magyar szabványok alapján pedig meghatározható az emelőgépek csoportszáma, az időszakos és szerkezeti vizsgálatok rendje.

A jogszabályokban előírt időszakos felülvizsgálatok és mérések elvégzése kulcsfontosságú, hiszen egyrészt ezekkel biztosíthatóak a szükséges gyakorlati feltételek, másrészt a felülvizsgálatok és mérések eredményei a teljes dokumentáció részét is képezik.

A rendelet előírja, hogy emelőgépet üzemeltető cégnek szakképesített emelőgép ügyintézőt kell megbíznia, aki elkészíti az előírt szabályzatokat és dokumentációkat, folyamatosan felügyel a vizsgálatok elvégzésére, valamint a személyi és üzemeltetési körülmények meglétére.

Fontos, hogy ha a szabályzatokat nem képesített szakember készíti el, vagy bármilyen, a gépeket érintő mulasztás történik, úgy a felelősség az ügyvezetőt terheli!

Bízza ránk gépei teljes körű ügyintézését, kérjen ajánlatot!

Mit nyújtunk Önnek az emelőgép ügyintézői szolgáltatások megrendelése esetén?

N

Munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálatok

N

Emelőgép üzemi csoportszám meghatározása a felülvizsgálati idők megállapításához

N

Emelőgép szerkezeti- és fővizsgálat

N

Emelőgép ügyrend elkészítése

N

Emelőgép, emelőszerkezet felülvizsgálatok meghatározása

N

Kézi és gépi emelőszerkezet szerkezeti- és fővizsgálat