ÜDVÖZÖLJÜK!

A HE-LA Munkabiztonsági és Szolgáltató Bt. több éves szakmai múlttal rendelkező, munkavédelem és tűzvédelem területére specializálódott családi vállalkozás.

Munkavédelem és tűzvédelem területén nyújt szolgáltatást országosan ügyfelei részére és a továbbiakban biztosítja, hogy az Ön vállalkozása, munkavédelem és tűzvédelem szempontjából megfeleljen a jogszabályi előírásoknak.

Munkatársunk, telefonon illetve személyesen, felméri, hogy az Ön vállalkozásának munkavédelem és tűzvédelem területén milyen kötelezettségeknek kell eleget tennie és segít feltárni azon hiányosságokat, amelyek megszüntetésével elkerülheti, hogy egy esetleges hatósági ellenőrzésen szembesüljön a munkavédelem és tűzvédelem bírság anyagi következményeivel.

A szakmai tapasztalatunk révén Önnek is megtaláljuk azokat a költséghatékony megoldásokat, amelyekkel nemcsak a bírságokat kerülheti el, hanem vállalkozása munkavédelem és tűzvédelem területén egy átláthatóbb és egységesebb rendszert képezhet, aminek köszönhetően időt és energiát takaríthat meg, amit cége hatékonyágának a növelésére fordíthat.

A munkavédelem és a tűzvédelem kivétel nélkül minden munkáltatót érint. A jogszabály kimondja, hogy már egy fő munkavállaló foglalkoztatása esetén gondoskodni kell megfelelő munkavédelem és tűzvédelem kialakításáról.

Tudjon meg többet munkavédelmitűzvédelmi vagy emelőgép ügyintézői szolgáltatásainkról, és kérjen ajánlatot elérhetőségeinken, várjuk megtisztelő megkeresését!

Miért válasszon minket?

  • mert több, mint 20 év tapasztalatával állunk rendelkezésükre a munkavédelem és tűzvédelem területén
  • mert képzett, engedélyekkel és szakvizsgákkal rendelkező elkötelezett szakembereink folyamatosan munkavállalói és vállalkozása biztonságát tartják szem előtt!
  • mert átfogó szolgáltatásaink mögött az Ön és munkatársai megtakarított ideje és pénze, valamint biztonságuk van!
  • mert a legjobb szándékkal, de szakszerűtlenül elkészített szabályzatok miatt kapott bírságokra elköltött pénzt cége növekedésére is fordíthatja!

Referenciáink, a teljesség igénye nélkül

E

A-LAP Kft.

E

KID Irodabútor Stúdió Kft.

E

Civil Szolgáltató Kht.

E

Nagyfrekvenciás Hőkezelő Kft.

E

Centrál Klímatchnika Kft.

E

Globál Steel Kft.

E

MandU Kft.

E

ROB-DEKOR Kft.

E

INVETRHERN Kft.

E

Bandifest Kft.

E

RESIN Kft.

E

GIPS-BAU Bt.

E

Kerezsi és Társa Bt.

E

PILIS SECURITY Kft.

E

M&M El-Motor Kft.

E

Baltransz Fuvarozó Kft.

E

CORSO 2000 Szolg. Bt.

E

Gépforg 2000 Kft.

E

DEVA Impex Kft.

E

Ébenfa Bt.

E

TEKKER Kft.

E

T & T Team Bt.

E

TUR-ÉP 2001 Bt.

E

DL & P Kereskedelmi Kft.

E

Runner Beer Kft.

E

SUSORA Fémöntő Bt.

E

Varga Kft.

E

Bendzsó Beton Kft.

E

Kaltex-Bau Építőipari és Szolg. Bt.

E

I & GY Bau Kft.

E

Horváth és Tsa. Kft.

E

BIG BEST Bt.

E

D & L Építőipari Kft.