A tűzoltókészülék hitelesítés nem maradhat el!

jún 7, 2024 | Tűzoltókészülék

A tűzoltókészülékek elengedhetetlen részeik a különböző létesítményeknek, telephelyeknek is. Egy esetleges tűzesetnél hatalmas segítséget tudnak nyújtani, általuk meg lehet akadályozni, hogy nagyobb tragédiák következzenek be.

Ahhoz, hogy az eszközök bármikor hatékony, gyors megoldást tudjanak nyújtani a bajban, fontos, hogy adott időközönként megtörténjen a tűzoltókészülékek hitelesítése. Egyesek hajlamosak erről megfeledkezni, úgy gondolják, hogy az eszköz beszerzése után különösebb teendőjük nincs. Rengeteget számít, ha az emberek fejben tartják ezt a kötelezettségüket, ugyanis így biztosak lehetnek abban, hogy a tűzoltókészülék valóban segíteni fog a bajban.

A tűzoltókészülék hitelesítését évente szükséges beiktatni!

Akkor lehet üzembiztos a tűzoltókészülék, ha legalább évente megtörténik a hitelesítése. A rengeteg feladat mellett nehéz fejben tartani ezt is, főleg, ha nincs konkrét időpont feljegyezve ehhez. Ezért tanácsos egy pontos dátumot felírni a naptárban a hitelesítéshez, így az ember biztosan nem fog erről megfeledkezni. Ha már látja, hogy közeledik a dátum, akkor felkeresheti az erre alkalmas szakembert.

Ugyanezt javasolt alkalmazni a mezőgazdasági, illetve tehergépjárműveken tartott tűzoltókészülékek esetében is, hiszen ez esetben sem szabad megfeledkezni a hitelesítésről.

Ha elérkezett az időpont, keressen minket!

A tűzoltókészülék hitelesítését olyan személyek végezhetik, akiknek megvan erről a szakvizsgájuk. Nem célszerű kockáztatni, hiszen a végzettség mellett a tapasztalatra, ismeretre is szükség van.

Csak olyan szakemberek tudnak valós információkat adni a készülékekről, akik évek óta ezen a területen dolgoznak, tevékenykednek, így tudják, milyen a megfelelő állapotú eszköz.

A tűzoltókészülék hitelesítésben maximálisan számíthat ránk, minden engedélyük, szaktudásunk megvan a színvonalas munka elvégzéséhez.

Ha szeretne bővebb információkat kapni a szolgáltatásunkról, vagy megrendelné azt, forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken, készséggel állunk az Ön rendelkezésére.