Előzze meg a problémákat szakszerű emelőgép időszakos felülvizsgálattal!

dec 21, 2023 | Emelőgép vizsgálat

Rendszeresen szükség van emelőgépre a munkaterületén? A balesetek, az anyagi károk, és a bírságok elkerülése érdekében fontos az emelőgép időszakos felülvizsgálat.

A különböző magasban történő munkálatokhoz nagy szükség van az emelőgépekre. Kültéren és beltéren egyaránt elengedhetetlenné válhat a működtetésük. A tervezés és a gyártás során minden részletre ügyelnek a szakemberek, így biztonságosan használható, hosszú időn keresztül helytálló munkaeszközök kerülnek átadásra. A karbantartás, szükség esetén a javító munkálatok viszont nem mellőzhetőek, ugyanis csak így nyújtanak megbízható megoldást.

Bizonyára igyekszik minden elvárásnak eleget tenni, a feladatokat a szabályok és az igények szerint ellátni. Az emelőgépek óriási segítséget nyújtanak számos esetben, azonban meg kell győződni a kifogástalan állapotukról. Erre a célra szolgál az emelőgép időszakos felülvizsgálat, amit mi nagy tapasztalattal végzünk.

Az üzemeltető felelőssége a biztonságos műszaki feltételek megteremtése, amihez hozzátartozik az időközönkénti felülvizsgálatok figyelemmel kísérése is. A munkaeszközök tulajdonságai változhatnak, egyes elemek kophatnak, elhasználódhatnak, megsérülhetnek. Fontos, hogy a rendellenességet időben vegye észre, és sor kerüljön a szükséges javításra, az alkatrészek cseréjére.

Az emelőgép időszakos felülvizsgálatot követően pontos képet kaphat a jelenlegi állapotról. Hiba esetén megteheti a szükséges lépéseket, ezáltal elkerülheti a problémák kialakulását. A dolgozók, az áruk és a munkaeszközök épségének megóvása egyaránt lényeges. Az előírásokat betartva ellenőrizzük alaposan az emelőgépeket. Nem érdemes elmulasztani, hiszen ezzel veszélyezteti a munkatársakat és a munkakörnyezet felszerelését is.

Biztosítsa a megfelelő feltételeket a gördülékeny, balesetmentes munkavégzés érdekében! Kérje a segítségünket, hogy mindig időben sor kerüljön az emelőgépek időszakos felülvizsgálatára! Munka- és tűzvédelmi területen is számíthat ránk, bármikor informálódhat a szolgáltatásainkról. Elérhetőek vagyunk a megadott telefonszámon és e-mail címen.