Tűzvédelmi oktatás: mindenki számára kötelező!

tűzvédelmi oktatás

A tűzvédelmi oktatáson minden kollégából felkészült, a tűz ellen hatékonyan védekezni tudó munkatárs válik.

A tűz a legpusztítóbb katasztrófák egyike, ami rövid időn belül képes felemészteni egy épületet. A tűzesetek megelőzésének egyik alapvető eszköze a tűzvédelmi oktatás megtartása, amin kötelező a részvétel minden alkalmazott és vezető számára, akik az adott helyen dolgoznak – akár napi szinten, akár alkalmanként. Az elmaradó tűzvédelmi oktatás nem csupán komoly pénzbírságot von maga után, de jelentősen megnöveli a tragédiák kockázatát is, tehát nem csak a bírság elkerülése, de a biztonságérzet növelése érdekében is érdemes megtartani.

Egy szakszerű tűzvédelmi oktatáson a résztvevők számára közérthetően, átláthatóan történik az anyag átadása, ez pedig mindenki érdeke, hiszen az elméleti tudás alkalmazására a gyakorlatban is szükség lehet. A tűz megelőzése és a megfékezésének sikeressége múlhat azon, hogy a tűzvédelmi oktatáson hallottak mennyire épültek be a résztvevők ismereteibe.

Cégünk sokéves tapasztalattal vállal munkavédelmi és tűzvédelmi feladatokat, többek közt a tűzvédelmi oktatás megtartását is, de annak dokumentálását, valamint az oktatási tematika összeállítását is elvégezzük. Ha az alkalmazottak valójában nincsenek tisztában az előírásokkal, csak aláírják a részvételről szóló dokumentumot, annak később komoly következményei lehetnek, amikor egy veszélyhelyzetet nem megfelelően kezelnek, ezzel kárt okozva a cég berendezéseiben, illetve magában az épületben. Válassza Ön is cégünket, és tartsa meg alkalmazottainak a tűzvédelmi oktatást a segítségünkkel!

Amennyiben Ön is professzionális, munka- és tűzvédelemmel foglalkozó vállalkozást keres, válasszon bennünket! Kollégáink minden esetben a hatályos jogszabályok szerint tartják meg a tűzvédelmi oktatást, és minden egyéb témakörben is számíthat a segítségünkre. Ha kérdése lenne, illetve szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!